EURORECERCA NÚM 448 Data: 3 de juny de 2010

Subscripcions

Noves accions COST



El programa COST és un marc intergovernamental per a la cooperació europea en ciència i tecnologia a fi d'afavorir la coordinació de programes nacionals de recerca a d'àmbit europeu. Juntament amb EUREKA i el Programa Marc europeu, COST constitueix un dels tres pilars de la investigació conjunta europea. L'objectiu de COST és assegurar un bon nivell europeu en el camp de la investigació cientificotècnica mitjançant la potenciació de la cooperació i la interacció entre estats europeus en aquesta matèria.

 

La COST reuneix investigadors i experts de distints països que treballen entorn de temes específics. La COST no finança la recerca com a tal, sinó que dóna suport a la posada en xarxa d'activitats com ara reunions, conferències, intercanvis científics de curta durada i activitats de promoció. En l'actualitat, es dóna suport a més de 200 xarxes científiques (Accions).

 

Les accions COST constitueixen un instrument de coordinació entre investigadors de distints països europeus que ja compten amb finançament nacional per als seus projectes d'investigació. COST sufraga les despeses d’aquesta coordinació, com ara seminaris, reunions de coordinació, estades científiques de curta durada, publicacions, etc.

 

Inclòs a aquest missatge trobareu un llistat de les noves accions COST aprovades recentment, i un altre llistat amb les què no en tenen participació espanyola fins a la data. Els investigadors de la UVEG que estiguen interessats a adherir-se a alguna d'aquestes noves accions (amb participació espanyola o no), poden contactar amb Angeles Sanchis, operuv@uv.es, ext. 51276.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics