EURORECERCA NÚM 451 Data: 4 de juny de 2010

Subscripcions

Jornada: Oportunitats per a l'R+D en Nanoelectrònica, Components i Sistemes Electrònics


Ens informa el punt de contacte nacional per al tema "Tecnologies de la Informació i la Comunicació" (ICT) del Setè Programa Marc d'R+D europeu, sobre la propera celebració de la jornada "Oportunitats per a l'R+D en Nanoelectrònica, Components i Sistemes Electrònics", al Centre Nacional de Microelectrònica (IMB-CSIC) de Barcelona el 30 de juny de 2010.

 

Organitzada, entre d'altres, pel Ministeri de Ciència i Innovació, la jornada està adreçada als participants que han superat la primera fase de selecció de de la convocatòria 2010 d'ENIAC i que han de preparar ara la proposta completa, el termini de presentació de la qual finalitza el 30 de juliol de 2010.


A més a més, els ponents oferiran informació sobre totes les eines alternatives de finançament dins l'àrea de Nanoelectrònica, Components i Sistemes Electrònics, per a la qual cosa es comptarà amb la participació de representants nacionals dels programes EUREKA, Eurostars i, dins el tema ICT del Setè Programa Marc, el repte 3 (Alternative paths to components and systems).

 

El programa de la jornada, amb instruccions per a la inscripció (gratuïta) està disponible a aquest enllaç. Hi haurà la possibilitat de realitzar una visita a les dependències del Centre Nacional de Microelectrònica per als participants que ho sol·liciten.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics