EURORECERCA NÚM 454 Data: 11 de juny de 2010

Subscripcions

Jornada informativa sobre Energia


Jornada d'informació sobre Energia - Setè Programa Marc d'R+D
Propera convocatòria 2011 i Strategic Energy Technology Plan
Madrid, 6 de juliol de 2010
IMDEA - Universitat Rei Joan Carles - Campus de Móstoles
Carrer Tulipán, s/n - 28933 Móstoles

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI), en col·laboració amb l'Institut Madrileny d'Estudis Avançats (IMDEA) i l'Institut per a la Diversificació i Estalvi d'Energia (IDAE), organitza una jornada informativa sobre la propera convocatòria del tema "Energia" del Setè Programa Marc d'R+D europeu, que es publicarà previsiblement el proper 30 de juliol de 2010. L'objectiu d'aquesta jornada és difondre les oportunitats d'aquesta nova convocatòria, i la seua relació directa amb el Pla Estratègic de Tecnologies Energètiques (SET Plan) de la Comissió Europea.

Al finalitzar la jornada, hi haurà la possibilitat de mantenir entrevistes amb els experts i representants del Comitè de Programa, sobre les idees de projectes dels participants a la jornada.

Les persones interessades a aquest esdeveniment poden consultar el programa i realitzar la inscripció en línia (gratuïta) a aquest enllaç.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROENERGIA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROENERGIA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROENERGIA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics