EURORECERCA NÚM 456 Data: 15 de juny de 2010

Subscripcions

Nova convocatòria del programa Odysseus


La Fundació Flamenca per a la Recerca (FWO) ha llançat una nova convocatòria, que ofereix finançament per a un nombre limitat d'investigadors i investigadores que treballen fora de Flandes, per a desenvolupar un grup o establir una línia de recerca a una universitat flamenca. La línia de recerca pot ser de qualsevol disciplina científica, incloent-hi les ciències socioeconòmiques i les humanitats.

Hi ha dues modalitats de finançament: grup I, recerca líder internacional; i grup II, investigadors amb el potencial necessari per a desenvolupar una posició de lideratge internacional.

Odysseus Group I - International leading research

Aquest finançament està adreçat al personal investigador reconegut internacionalment com a pioner al seu camp respectiu, i que ja treballa com a director o directora del seu grup de recerca. El finançament consisteix a una quantitat de 400.000 a 1.500.000 euros per any.

Odysseus Group II - Researchers with the potential to develop a leading international status

Adreçat a personal investigador amb un mínim de 3 anys d'experiència postdoctoral, director o directora d'un grup petit dins un grup de recerca. El finançament consisteix a una quantitat de 100.000 a 200.000 euros per any.

La data límit per a trametre les sol·licituds és l'1 de desembre de 2010. Les sol·licituds s'han d'enviar a la universitat flamenca d'acollida.

Informació detallada sobre la convocatòria, procés de selecció i projectes finançats amb anterioritat, està disponible al web http://www.fwo.be

 

Més informació a la UVEG: Angeles Sanchis, ext. 51276, operuv@uv.es

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics