EURORECERCA NÚM 457 Data: 15 de juny de 2010

Subscripcions

Premi a la Recerca sobre Auditories del Sector Públic


2010 European Court of Auditors Award for research into public sector auditing - Jesús Lázaro Cuenca

El Tribunal Europeu d'Auditors (ECA en sigles angleses) ha establert el seu primer "Premi del Tribunal Europeu d'Auditors a la Recerca sobre Auditories del Sector Públic" per a la recerca acadèmica en aquest tema. El premi va adreçat als estudiants de doctorat de la Unió Europea, que han escrit una tesi desprès de l'1 de gener de 2008, i que no ha sigut presentada a altres premis.

La tesi ha de pertànyer al camp dels estudis teòrics o empírics relacionats amb l'auditoria del sector públic, en particular dins un context europeu. Açò inclou, per exemple, mètodes i estàndards d'auditoria; auditories financeres, de procediments i d'actuacions; auditories d'àrees específiques de les finances de la UE: control de qualitat, informes, aspectes d'organització i aspectes de gestió; auditoria i control intern o l'ètica de les auditories.

La/les persona/es guanyador/es d'aquest premi rebran de l'ECA una medalla, un certificat i un premi de 5.000 euros.

La data límit per a la presentació de les sol·licituds és el 1 d'octubre de 2010.

Les persones interessades poden consultar les bases del premi al web:
http://eca.europa.eu/products/LAZARO_AWARD

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics