EURORECERCA NÚM 458 Data: 16 de juny de 2010

Subscripcions

Taller sobre estratègies de participació en programes europeus


La Xarxa d'Universitats Valencianes per al foment de l'R+D (RUVID) organitza un taller sobre estratègies de participació en programes europeus, adreçat als grups de recerca, personal investigador i responsables de la gestió de projectes europeus d'R+D. El taller es celebrarà a València i a Alacant:

8 de juliol de 2010
ADEIT - Universitat de València
Aula 3.4 - Plaça Verge de la Pau, 3 (València)

15 de juliol de 2010
Universitat d'Alacant
Av. Ramón y Cajal, 4 (Alacant)

 

El taller serà impartit per Juan Ramón Muñoz, doctor en bioquímica i biologia molecular CBMSO i director de ZURCO RESEARCH, amb 15 anys d'experiència en el disseny i gestió de projectes d'R+D+i europeus; i per Sabina Giovannini, directora de projectes territorials i gestora d'activitats internacionals en ZURCO RESEARCH, amb 10 anys d'experiència en el disseny i gestió de projectes d'R+D+i europeus, així com projectes relacionats amb polítiques de cohesió.

La inscripció és gratuïta amb places limitades (30 persones). Podeu consultar el programa complet i instruccions per a formalitzar la inscripció a l'enllaç corresponent: Seu de València - Seu d'Alacant. El termini per a la inscripció finalitza el 6 de juliol per a la seu de València, i el 13 de juliol per a la seu d'Alacant.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics