EURORECERCA NÚM 471 Data: 28 de juny de 2010

Subscripcions

Informació tema "Salut" 7PM


El punt de contacte nacional per al tema "Salut" del Programa de Cooperació del Setè Programa Marc europeu d'R+D ens informa de les següents novetats:

 

Convocatòria 2011: la data de publicació, prevista inicialment per al 30 de juliol, s'avança al 20 de juliol de 2010 (podeu consultar els temes prevists en aquest enllaç). Les dates de tancament previstes són el 13 d'octubre per a la primera fase del procediment de presentació en dues fases, i el 10 de novembre per al procediment d'una fase.

 

Cerques de socis: el punt de contacte nacional ha preparat un document sobre les opcions de cerca de socis per a presentar propostes de projectes. El document està disponible en aquest enllaç.

 

Presentacions: Ja estan disponibles les presentacions de la jornada informativa sobre la convocatòria de Salut 2011, organitzada pel CDTI el darrer 23 de juny (enllaç ací) així com les corresponents a la jornada organitzada a Brussel·les per la Comissió Europea el 8 de juny (enllaç ací).

 

Propers esdeveniments

Jornada informativa sobre la 5ª convocatòria de Salut, KBBE i IMI. Dues dates i llocs de celebració:

 

El Ferrol, 30 de juny de 2010

Ampliar informació

 

Zaragoza, 5 de juliol de 2010

Ampliar informació

 

Partnering Event França-Espanya. Per a formar xarxes en relació a futures convocatòries de Salut.

Barcelona, 9 de juliol de 2010

Ampliar informació

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics