EURORECERCA NÚM 530

Data: 7 de setembre de 2010

Subscripcions

ENERI 2010. Infraestructures per a la recerca en energia


La presidència belga de la Unió Europea, en cooperació amb la Direcció General de Recerca de la Comissió Europea, organitza el congrés "Energy Research Infrastructures - ENERI 2020” que se celebrarà en Brussel·les els propers 29 i 30 de novembre de 2010.

 

Aquest congrés proporcionarà informació actualitzada sobre el full de ruta del fòrum estratègic europeu d'infraestructures de recerca (ESFRI en sigles angleses) en el camp de la energia, a més de obrir el debat sobre el desenvolupament de una estratègia integral per a les infraestructures de recerca en energia, dins el context dels Grans Reptes i el pla estratègic de tecnologies energètiques (SET Plan).

 

Les persones interessades a aquest esdeveniment poden consultar tota la informació al següent enllaç: http://www.eneri2010.be/

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROENERGIA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROENERGIA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROENERGIA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics