EURORECERCA NÚM 577 Data: 13 de octubre de 2010

Subscripcions

Virtual Brokerage Event


La xarxa de punts de contacte nacionals per al tema "Aliments, agricultura i pesca, i biotecnologia" (KBBE) del 7PM, BIO-NET, ha organitzat un encontre virtual que es celebrarà del 13 al 15 d'octubre de 2010. Aquest encontre està dissenyat per a identificar els interessos de recerca en el tema KBBE, i per a facilitar la formació de consorcis que presentaran propostes de projectes de col·laboració.

 

Les persones interessades poden participar mitjançant els formularis de "Cerca de socis" (investigadors coordinadors de projectes que cerquen socis), "Expressions d'interés" (investigadors que formen part d'un consorci i cerquen coordinadors). Els experts de Bio-Net facilitaran els contactes entre els perfils adients, provinents de 35 països.

 

Tota la informació al web de Bio-Net: http://www.ncp-bio.net/News/228.aspx

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROAGROBIO (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROAGROBIO Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROAGROBIO.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics