EURORECERCA NÚM 603

Data: 3 de novembre de 2010

Subscripcions

Nova secció sobre el 8PM al web de l'Oficina Europea


El web de l'Oficina Europea del Ministeri de Ciència i Innovació (OEMICINN) ha estrenat una nova secció sobre el Vuitè Programa Marc europeu. Aquesta secció té com a objectiu mostrar els avanços en l'elaboració i posada en marxa del proper programa marc de recerca de la Unió Europea (2014-2020).

La secció compta amb diversos tipus d'informació: posicions nacionals, documents d'interès, darreres notícies, esdeveniments i enllaços a altres webs que ofereixen informació sobre el tema.

Al web es mostra també un gràfic amb la planificació prevista dels passos a seguir, elaborat a partir dels documents de treball de la Comissió Europea.

La nova secció sobre el 8PM de l'OEMICINN es pot visitar a l'adreça següent: http://www.oemicinn.es/programa-marco/octavo-programa-marco

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics