EURORECERCA NÚM 612

Data: 9 de novembre de 2010

Subscripcions

Assemblea anual de la plataforma ESEC


El punt de contacte nacional per al tema "Seguretat" del Setè Programa Marc europeu ens informa sobre la propera celebració de l'assemblea anual de la Plataforma de Tecnologies per a Seguretat i Confiança (ESEC) el dia 11 de novembre de 2010 a Madrid.

El programa de la jornada inclou una taula redona sobre "Polítiques, programes i instruments de finançament públic i privat per al desenvolupament de la seguretat i confiança en la societat de la informació" i un taller amb el títol "Nous temes i nous participants al programa de recerca en seguretat europeu".

Les persones interessades poden consultar tota la informació sobre aquesta jornada i realitzar la inscripció en línia en l'enllaç següent: http://www.idi.aetic.es/eSEC/VerEvento.aspx?id=1083&idContenidos=1088&idEvento=930.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSEGURETAT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSEGURETAT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSEGURETAT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics