EURORECERCA NÚM 617 Data: 12 de novembre de 2010

Subscripcions

Jornada d'ARTEMIS a Barcelona


L'empresa comuna ARTEMIS celebrarà un brokerage event a Barcelona els dies 14 i 15 de desembre de 2010, per a presentar la propera convocatòria de propostes de projectes, que es publicarà previssiblement en març de 2011, i facilitar la cerca de socis per a formar consorcis que presenten propostes de projectes.

ARTEMIS, una empresa comuna formada per l'associació entre la Comissió Europea, els estats membres i ARTEMISIA (associació industrial no lucrativa), va ser creada al febrer de 2008 amb la finalitat d'implementar una iniciativa tecnològica conjunta en sistemes de computació encastats. El principal element d'Artemis és un programa de recerca en disseny, desenvolupament i ús de sistemes encastats, mitjançant projectes amb un enfocament industrial i que generen tecnologies noves i millorades per a la seua aplicació en productes, processos o serveis, amb l'objectiu de reforçar la competitivitat de la indústria europea.

Les persones interessades en aquest esdeveniment poden consultar la informació completa en l'enllaç següent:
http://www.artemisia-association.org/brokerage_event_2010

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics