EURORECERCA NÚM 687 Data: 17 de febrer de 2011

Subscripcions

Jornada d'innovació en la investigació

I Jornada d'Innovació en la Investigació
7, 8 i 9 de març de 2011
Universitat de València, Sala d'Actes de Rectorat
Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 València
Data límit d'inscripció: 4 de març de 2011
http://www.uv.es/cdciencia

La Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València organitza una jornada de tres dies amb l'objectiu de promoure el talent innovador i emprenedor dels joves investigadors.

La jornada, reconeguda amb 2 crèdits de lliure elecció per a l'alumnat de la Universitat de València, abordarà qüestions fonamentals per al desenvolupament de la carrera investigadora, entre les quals destaquen l'elaboració del currículum científic, les habilitats per a la creació d'empreses en aquest sector o la comunicació científica.

Hi participaran, entre d'altres, Pedro Carrasco, vicerector d'Investigació i Política Científica UV; Lourdes Arana, directora de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT); José Pío Beltrán, delegat del CSIC en la Comunitat Valenciana i Francisco Terán, de la Federació de Joves Investigadors-Precaris, a més dels catedràtics Andrés Moya, Amparo Urbano, Eugenio Coronado i Juan Antonio Raga.

La data límit per a la inscripció és el 4 de març de 2011. Tota la informació sobre aquesta jornada i la inscripció en línia (gratuïta) estan disponibles al web http://www.uv.es/cdciencia

Concurs de Pòsters Innovadors

En el marc de la I Jornada d'Innovació en la Investigació, la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València convoca el I Concurs de Pòsters Innovadors, integrat per dues categories (categoria a, ciències socials i de l'educació, humanitats; i categoria b, ciències bàsiques, ciències de la salut, enginyeries i arquitectures) i dotat amb 300 euros per a cadascuna de les modalitats.

Pot optar a aquest premi, amb un sol pòster, el personal investigador vinculat a projectes de recerca en tot l'estat espanyol. El termini per a presentar els treballs acaba el 28 de febrer de 2011.

Les persones interessades poden consultar les bases del concurs al web http://www.uv.es/cdciencia

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics