EURORECERCA NÚM 717 Data: 1 d'abril de 2011

Subscripcions

Jornada a Cartagena sobre el programa europeu ENPI CBCMED

A continuació donem difusió a la informació rebuda de la Universitat Politècnica de Cartagena.

El próximo 5 de abril, a partir de las 14:30h., y organizado por la Oficina de Proyectos Europeos de la Universidad de Politécnica de Cartagena (OPECT), tendrá lugar la V Jornada de Proyectos Europeos:  Presentación del Programa ENPI CBC MED.

En la misma participan Eduardo Lázaro, Coordinador de la Antena ENPI CBC MED para el Mediterráneo Occidental, que presentará el programa ENPI CBC MED y comentará los aspectos más destacados de la próxima convocatoria de proyectos estratégicos dentro de este programa

Vincent Ernoux, Coordinador de la Oficina de Enlace ENPI CBC MED – MED, que presentará el programa MED, y las características de estos proyectos (el próximo día 1 de abril se publica la convocatoria).

Jorge García Gómez, consultor de la empresa Eurovértice, que presentará iniciativas de éxito en las que participan universidades y centros de investigación en el programa ENPI y MED.

Lugar: Salón de Grados de la Facultad de Ciencias de la Empresa (CIM) C/ Real nº 3 CARTAGENA

Para la asistencia a la jornada es necesaria la inscripción a las mismas, mediante correo electrónico a la siguiente dirección: 
opect@upct.es

El programa multilateral de cooperació transfronterera "Programa de la Conca Mediterrània" pertany a la Política Europea de Veïnat i el seu instrument financer (ENPI) per al període 2007-2013. Comprèn la Unió Europea i les regions associades, situades al llarg de la costa mediterrània.

Programa de treball anual de subvencions d'ENPI CBCMED

Es preveu que ENPI CBCMED publique dues convocatòries de propostes en 2011.

  1. La primera convocatòria per a projectes estratègics (procediment restringit, en dues fases) estarà centrada en 6 temes dins les prioritats 1 i 2:
    Priority 1: Promotion of socio-economic development and enhancement of territories
    Priority 2: Promotion of environmental sustainability at the basin level


    Data indicativa de publicació: maig de 2011
    Pressupost indicatiu: 62,4 milions d'euros.

  2. La segona convocatòria per a projectes estàndard (procediment obert, en una fase) estarà centrada en les 4 prioritats del programa:
    Priority 1: Promotion of socio-economic development and enhancement of territories
    Priority 2: Promotion of environmental sustainability at the basin level
    Priority 3: Promotion of better conditions and modalities for ensuring the mobility of persons, goods and capitals
    Priority 4: Promotion of cultural dialogue and local governance


    Data indicativa de publicació: octubre de 2011
    Pressupost indicatiu: 38,8 milions d'euros.

Més informació sobre les convocatòries de 2011: Programa de treball anual de subvencions 2011 d'ENPI CBCMED, http://www.enpicbcmed.eu/documenti/29_153_20110330193645.pdf

Web del programa ENPI CBCMED: http://www.enpicbcmed.eu

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics