EURORECERCA NÚM 727 Data: 13 d'abril de 2011

Subscripcions

Jornada informativa sobre la propera convocatòria de KBBE

 

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial, juntament amb l'INIA, celebrarà una jornada informativa sobre la propera convocatòria (KBBE-2012-6) del tema "Aliments, agricultura i pesca, i biotecnologia" del Setè Programa Marc europeu d'R+D, que es publicarà previsiblement al mes de juliol de 2011.

 

La jornada tindrà lloc el dia 11 de maig de 2011 a la sala d'actes del CDTI (Madrid) i comptarà amb la participació, entre d'altres, d'Alfredo Aguilar, cap de la Unitat de Biotecnologia de la Comissió Europea (DG de Recerca i Innovació).

 

La inscripció per a l'esdeveniment es tancarà el 9 de maig de 2011, o abans si es completa la capacitat de la sala amb les inscripcions rebudes.

 

Hi haurà la possibilitat de revisar les propostes dels participants interessats, per a això, cal enviar un correu electrònic abans del 3 de maig a les adreces marta.conde@cdti.es i josemanuel.gonzalez@cdti.es, amb el resum de la proposta, descripció dels objectius, composició del consorci, paquets de treball i pressupost aproximat.

 

El programa de la jornada i la inscripció en línia estan disponibles en aquest enllaç.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROAGROBIO (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROAGROBIO Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROAGROBIO.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics