EURORECERCA NÚM 753 Data: 30 de maig de 2011

Subscripcions

Eurorecerca al Facebook

A l'Oficina de Projectes Europeus de Recerca de la Universitat de València hem obert un nou canal de comunicació amb els usuaris i usuàries del butlletí sobre oportunitats de finançament de la recerca europea Eurorecerca, i ara, a més del nostre web (en valencià i en castellà) i del correu electrònic (en valencià), està disponible també al Facebook per a totes les persones que utilitzen aquesta xarxa social com a mitjà d'informació i de participació.

Per a agregar Eurorecerca a la vostra secció de notícies al Facebook, heu de fer clic al botó "m'agrada" que us mostrem més avall:

Al mateix temps, i per al personal de la Universitat de València, hem obert el perfil "Oper Uv" en l'adreça següent:

http://www.facebook.com/operuv

En el transcurs dels propers dies, els usuaris d'Eurorecerca membres de la comunitat de la Universitat de València rebran una sol·licitud d'amistat per poder compartir notícies i enllaços d'interès relacionades amb la recerca europea.



Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics