EURORECERCA NÚM 756 Data: 2 de juny de 2011

Subscripcions

Jornada informativa KBBE+Medi ambient 7PM

L'Oficina de Projectes Europeus i Internacionals de la Universitat de Múrcia organitza una jornada informativa sobre el Setè Programa Marc d'R+D, centrada en les properes convocatòries dels temes "Aliments, agricultura i pesca, i biotecnologia" (KBBE) i "Medi ambient (inclòs el canvi climàtic)". La jornada se celebrarà el proper 13 de juny de 2011 a la Universitat de Múrcia.



Hi participaran, entre d'altres, els Punts de Contacte Nacionals dels temes esmentats, que donaran consells pràctics per a la preparació de propostes i avançaran les línies de recerca que es finançaran a les convocatòries d'ambdós temes, la publicació de les quals està prevista per al proper mes de juliol de 2011.


L'Institut de Foment de la Regió de Múrcia presentarà els serveis de suport a les empreses per a la seua participació.


Hi ha la possibilitat de sol·licitar una entrevista amb els Punts de Contacte Nacionals per a la revisió d'idees de propostes. Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a operum@um.es  abans del 8 de juny.



Més informació i programa de la jornada: http://www.um.es/operum/index.php?ir=jornadas&ver=jornadas15-pro



Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROAGROBIO (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROAGROBIO Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROAGROBIO.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics