EURORECERCA NÚM 783 Data: 4 de juliol de 2011

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

ESPON: Anunci sobre la propera convocatòria


El programa europeu de finançament de la recerca ESPON 2013 (European Spatial Planning Observation Network) ha publicat un anunci on s'estableix que la propera convocatòria obrirà el termini de presentació de propostes el dia 24 d'agost de 2011.

 

El 13 de setembre de 2011 tindrà lloc a Brussel·les una jornada informativa per a possibles beneficiaris i un cafè per a trobar socis de projectes. Informació i inscripcions:

http://www.espon.eu/main/Menu_Events/Menu_InfoDays/infoday110913.html

 

ESPON fou establert per donar suport al desenvolupament de polítiques i a la construcció d'una comunitat científica europea en el camp del desenvolupament territorial. N'és l'objectiu principal incrementar el coneixement general sobre estructures territorials, tendències i impactes de les polítiques a la Unió Europea.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics