EURORECERCA NÚM 784 Data: 5 de juliol de 2011

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Nou servei de cerca de socis en CORDIS


 

CORDIS, el Servei Comunitari d'Informació sobre Recerca i Desenvolupament, acaba de llançar un nou servei de cerca de socis. Dissenyat per a ser una plataforma interactiva, aquest servei en línia gratuït pot contribuir a promocionar l'experiència del personal investigador i dels organismes de recerca, així com facilitar la creació de consorcis per a presentar propostes de projectes a les convocatòries europees del Setè Programa Marc.

 

El nou servei de cerca de socis de CORDIS combina una varietat d'eines de comunicació social amb l'objectiu de proporcionar un espai on els usuaris poden parlar, debatre i formar grups. Els usuaris poden incloure el seu perfil professional en línia, així com consultar els més de 3.000 perfils disponibles i les propostes de projectes que cerquen socis. A més, el web mostra les convocatòries europees que tenen obert el termini de presentació de propostes.

 

Pots connectar-te mitjançant l'enllaç següent:

 

http://cordis.europa.eu/partners

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics