EURORECERCA NÚM 838 Data: 20 d'octubre de 2011

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria Marie Curie: Beques d'integració professional


 

La Comissió Europea ha publicat al DOUE C 308/37, de 20 d'octubre de 2011, una convocatòria de beques d'integració professional per a personal investigador, anomenada "Marie Curie Career Integration Grants" (CIG), pertanyent al programa de treball 2012 de "Persones" del Setè Programa Marc europeu.

 

Aquesta acció Marie Curie, successora de les Reintegration Grants, té com a objectiu reforçar l'espai europeu de recerca i evitar la fuga de cervells cap a tercers països, tot animant els investigadors a tornar a un estat membre o país associat desprès d'una experiència de mobilitat. L'acció ha estat concebuda per a proporcionar finançament propi als investigadors als què han ofert un lloc de treball estable (la durada del qual ha de ser la mateixa que la beca) per a desenvolupar la seua recerca en un estat membre o país associat on no han residit durant els 3 anys anteriors a la data límit de presentació de propostes.

 

Final del termini de presentació de propostes: s'estableixen dos terminis, 6 de març de 2012 i 18 de setembre de 2012, ambdós a les 17 h. (hora local de Brussel·les). Les sol·licituds seran avaluades i seleccionades en base a aquestes dues dates.

 

Pressupost indicatiu: 40 milions d'euros.

 

Investigadors elegibles: investigadors doctors, o els qui tenen com a mínim quatre anys d’experiència investigadora o un període equivalent a temps complet. Un investigador que haja gaudit d'una beca de reintegració, tot incloent-hi les IRG i ERG del sisè i setè programa marc, no pot ser elegible per a aquesta acció.

 

Nacionalitat i mobilitat: poden sol·licitar la beca investigadors de qualsevol nacionalitat per a ser contractats en un organisme de recerca localitzat a un estat membre o país associat. Els investigadors han de complir amb la norma de mobilitat, és a dir, no poden haver residit o desenvolupat la seua activitat principal (treball, estudis, etc.) al país de l'organisme d'acollida durant més de 12 mesos en els 3 anys immediatament anteriors a la data del final del termini de presentació de propostes.

 

Contribució de la UE: la beca cobreix un període de fins a 48 mesos, amb una dotació de 25.000 euros per persona/any per a contribuir a les despeses de recerca de l'investigador i de la institució d'acollida.

 

Informació completa i presentació de propostes en línia:
Codi de la convocatòria: FP7-PEOPLE-2012-CIG
http://ec.europa.eu/research/participants/portal/page/people?callIdentifier=FP7-PEOPLE-2012-CIG


Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics