EURORECERCA NÚM 855 Data: 14 de novembre de 2011

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

FET Flagships Pilots Midterm Conference


El darrer any, la Comissió Europea va demanar a la comunitat científica que identificara els principals reptes científics amb un gran impacte potencial en ciència, economia i societat. De les 21 propostes rebudes, un panel d'experts va seleccionar sis projectes pilot que tenien el major potencial per a assolir avanços científics significatius. El proper any 2012 s'escolliran dos projectes per a rebre finançament durant 10 anys amb un pressupost de 100 milions d'euros anuals, provinents tant de fons públiques com privades. Els projectes començaran les activitats a 2013.

 

En el transcurs de l'esdeveniment FET Flagships Pilots Midterm Conference, a celebrar del 24 al 25 de novembre de 2011 a Varsòvia, la Comissió Europea presentarà aquests projectes pilot, a més d'anunciar el contingut de la seua proposta sobre els criteris de selecció i el procés d'implementació de les anomenades iniciatives bandera en tecnologies futures i emergents. La inscripció és gratuïta amb una capacitat màxima de 250 persones.

 

Les persones interessades poden trobar tota la informació sobre l'esdeveniment en l'enllaç següent:

http://cordis.europa.eu/fp7/ict/programme/fet/flagship/conf-nov2011_en.html

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics