EURORECERCA NÚM 869 Data: 12 de desembre de 2011

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Ponències jornada atracció de talent científic


El darrer 28 de novembre es va celebrar a València una jornada informativa anomenada "Atracció de talent científic, el nou escenari per a la mobilitat dels investigadors", organitzada per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) juntament amb la Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de l'R+D+i (RUVID). La jornada es va desenvolupar en torn a les possibilitats que ofereixen dos dels programes europeus del Setè Programa Marc: el programa PERSONES, programa de mobilitat, formació i desenvolupament professional; i el programa IDEES, programa de recerca en les fronteres del coneixement.

 

El resum de la jornada esmentada, així com les ponències impartides, es pot trobar en l'enllaç següent:

http://www.fecyt.es/fecyt/seleccionarMenu1.do?strRutaNivel1=;recursos32cient237ficos&tc=departamentos

 

Per altra banda, la FECYT ha publicat al web del portal europeu de mobilitat dels investigadors, EURAXESS, el resum executiu de la Guia de l'Investigador Estranger a Espanya 2011, en l'enllaç següent: http://www.euraxess.es/servicios/guia-del-investigador-extranjero-en-espana-2011. En breu es publicarà la versió estesa d'aquesta guia en castellà i en anglès.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics