EURORECERCA NÚM 871 Data: 13 de desembre de 2011

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Propostes presentades a les convocatòries de Transport


Amb motiu del tancament de les convocatòries del tema "Transport (aeronàutica inclosa)" del Setè Programa Marc europeu, demanem al personal investigador de la Universitat de València ens comunique a la nostra adreça operuv@uv.es si ha presentat alguna proposta de projecte per a les convocatòries esmentades, amb la finalitat d'informar al punt de contacte nacional, i fer un seguiment de la proposta per la nostra part.

El punt de contacte nacional ha informat que, segons el calendari indicatiu de la Comissió Europea, l'avaluació de les propostes es durà a terme entre els mesos de desembre de 2011 i març de 2012 (abril per als temes de la Direcció General MOVE), amb l'objectiu de començar a comunicar els resultats a partir de febrer-març de 2012.

 

Gràcies de bestreta per la vostra col·laboració.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTRANSPORT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTRANSPORT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTRANSPORT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics