EURORECERCA NÚM 873 Data: 15 de desembre de 2011

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Propostes presentades a la convocatòria de Seguretat


Amb motiu del tancament de la convocatòria del tema "Seguretat" del Setè Programa Marc europeu, demanem al personal investigador de la Universitat de València ens comunique a la nostra adreça operuv@uv.es si ha presentat alguna proposta de projecte per a la convocatòria esmentada, amb la finalitat d'informar al punt de contacte nacional, i fer un seguiment de la proposta per la nostra part.

 

El punt de contacte nacional informa que, segons el calendari indicatiu, l'avaluació de les propostes es durà a terme entre els mesos de desembre de 2011 i febrer de 2012, amb el panel ètic en març-abril de 2012, i l'escrutini de seguretat en maig de 2012, amb la qual cosa s'espera que els resultats es publiquen a finals de maig.

 

Gràcies de bestreta per la vostra col·laboració.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSEGURETAT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSEGURETAT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSEGURETAT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics