EURORECERCA NÚM 880 Data: 22 de desembre de 2011

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Tallers sobre subvencions de l'ERC


L'Oficina Europea posa a l'abast de les persones interessades un taller en línia per a donar suport a la presentació de propostes a les subvencions del Consell Europeu de Recerca. El taller està disponible en l'enllaç següent:

http://www.oemicinn.es/programa-marco/ideas/taller-on-line-de-preparacion-de-propuestas-ideas

 

Recordem a les investigadores i investigadors de la Universitat de València que poden comptar amb el nostre assessorament per a resoldre els dubtes que poden sorgir en la preparació de les sol·licituds. La nostra adreça electrònica és operuv@uv.es.

 

D'altra banda, l'Agència Executiva que administra el Consell Europeu de Recerca (ERCEA) organitza la segona edició d'un taller de formació adreçat a les institucions que ja compten amb subvencions d'aquest organisme europeu. El taller se celebrarà el proper 1 de febrer de 2012 a les oficines de l'ERCEA a Brussel·les, i se centrarà en la preparació d'acords de subvenció, la gestió financera i el control d'auditories. Les persones hi interessades poden sol·licitar la inscripció a l'adreça ERC-C3-SECRETARIAT@ec.europa.eu.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics