EURORECERCA NÚM 1022 Data: 5 de setembre de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Jornades informatives sobre les convocatòries europees d'ICT 2013

 

7pm coop

 

El punt de contacte nacional per al tema "Tecnologies de la informació i de la comunicació" (ICT) del Setè Programa Marc europeu ha organitzat una sèrie de jornades informatives sobre les convocatòries previstes al Programa de Treball 2013. Les jornades tindran lloc a la seu del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (Madrid) segons el calendari següent:

 

  • Infoday Challenge 6 (ICT for a Low Carbon Economy): 09/10/2012
  • Infoday Challenges 2 y 7 (Cognitive Systems and Robotics e ICT for the Enterprise and Manufacturing): 16/10/2012
  • Infoday Challenge 1 (Pervasive and Trusted Network and Service Infrastructure): 18/10/2012
  • Infoday Challenge 3 (Alternative Paths to Components and Systems): 23/10/2012
  • Infoday Challenges 4 y 8 (Technologies for Digital Content and Languages e ICT for Creativity and Learning): 24/10/2012
  • Infoday Challenge 5 (ICT for Health, Ageing Well, Inclusion and Governance): 25/10/2012
  • Infoday FET (Future and Emerging Technologies): 30/10/2012

Les jornades són gratuïtes, però cal formalitzar la inscripció mitjançant aquest web, on podeu consultar també els programes respectius de les jornades programades.

 

Hi ha la possibilitat de revisió de propostes de projectes per part del personal de la Comissió Europea que participa a les jornades. Per a això, cal omplir i enviar el formulari disponible en aquest enllaç, tenint en compte que només s'admetran les sol·licituds on els formularis mantinguen el format original i no tinguen més de tres pàgines en total. La sol·licitud s'ha d'enviar a l'adreça paloma.gonzalo@cdti.es, amb el assumpte del missatge d'acord amb el format següent: Nombre entidad - Solicitud entrevista - Infoday Challenge X - Objetivo X.Y. La data límit per a sol·licitar entrevistes bilaterals de cada jornada serà d'una setmana abans de la celebració de la mateixa. Una vegada acabat el termini de sol·licitud, cada sol·licitant rebrà un missatge amb la franja horària on tindrà lloc l'entrevista amb el tècnic de la Comissió Europea.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics