EURORECERCA NÚM 1037 Data: 2 d'octubre de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria de subvencions Marie Curie IAPP 2013


marie curie actions people fp7

La Comissió Europea ha publicat, amb data 2 d'octubre de 2012, una convocatòria del programa específic de Persones del Setè Programa Marc, corresponent al Programa de Treball de l’any 2013, anomenada Vies i associacions del sector empresarial i acadèmic (Marie Curie Industry-Academia Partnerships and Pathways-IAPP), amb codi FP7-PEOPLE-2013-IAPP.

 

Aquesta acció té l’objectiu de fomentar la mobilitat intersectorial i augmentar l'intercanvi de coneixements mitjançant la cooperació en projectes de recerca comuns entre organitzacions del sector acadèmic i empresarial, en particular de les PIMES. Els participants han de pertànyer, si més no, a dues organitzacions, una de cada sector, i ser almenys de dos països membres o associats diferents.

 

El programa de cooperació s'implementarà per mitjà de:

  • L'intercanvi del personal investigador de les entitats participants. El període subvencionat serà entre dos mesos i dos anys, tant d’investigadors novells com experimentats.

  • Activitats en xarxa, organització de tallers i congressos per a facilitar l'intercanvi de coneixements entre els participants en un context més ampli, tot involucrant-hi tant el personal propi de les entitats participants com el personal extern.

  • Contractació opcional d'investigadors experimentats no pertanyents a les entitats participants. Aquests investigadors es dedicaran a la transferència del coneixement i a accions formatives per a investigadors. El període de contractació serà entre 12 i 24 mesos.

 

Durada màxima del programa: quatre anys.

 

Pressupost indicatiu de la convocatòria: 81.000.000 euros

 

Final del termini de presentació de propostes: 16 de gener de 2013 a les 17.00 h. (hora local de Brussel·les)

 

Web de la convocatòria:

http://ec.europa.eu/research/participants/portal/page/people?callIdentifier=FP7-PEOPLE-2013-IAPP

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics