EURORECERCA NÚM 1046 Data: 23 d'octubre de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Consulta sobre la orientació de la recerca en tecnologies futures i emergents al programa Horitzó 2020

fet

La Comissió Europea té oberta una consulta pública adreçada a la comunitat científica i als ciutadans europeus, en l'àrea de tecnologies futures i emergents (FET) dins les TIC, per a rebre indicacions sobre els propers passos que ha de donar la recerca en aquesta àrea sota el futur programa europeu de finançament Horitzó 2020 (2014-2020).

 

FET és la incubadora d'idees noves i el programa pioner de la recerca europea en l'àrea TIC a llarg termini. La seua missió és promoure una recerca innovadora que, si bé és de caràcter molt arriscat, es compensa amb l'impacte potencial, tant tecnològic com social, dels descobriments i avenços que implica.

 

Les persones interessades a participar poden consultar la informació disponible i omplir el qüestionari mitjançant l'enllaç següent: http://cordis.europa.eu/fp7/ict/fet-proactive/fetconsult2012_en.html

 

La consulta romandrà oberta fins al 30 de novembre de 2012.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics