EURORECERCA NÚM 1053 Data: 9 de novembre de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Jornada a Brussel·les sobre innovació de l'aigua

innovationunion

InfoDay on FP7 Environment Research in the specific field of water innovation demonstration projects

15 January 2013, Albert Borschette Conference Centre, Rue Froissart 36, Brussels

 

La Direcció de Medi Ambient de la DG de Recerca i Innovació de la Comissió Europea està organitzant una jornada informativa sobre la recerca en medi ambient finançada pel Setè Programa Marc, en el camp específic de "projectes de demostració i innovació de l'aigua".

 

La jornada tindrà lloc a Brussel·les el 15 de gener de 2013, i estarà centrada en la convocatòria amb codi FP7-ENV-2013-WATER-INNO-DEMO, per a la que proporcionarà suport en la preparació de propostes i propiciarà els contactes entre els sol·licitants. A més, els participants coneixeran els progressos recents en la creació de l'EIP de l'aigua (European Innovation Partnership on Water).

 

La inscripció per a l'esdeveniment s'obrirà el proper divendres 15 de novembre de 2012 mitjançant el web següent, on també es retransmetrà la jornada via streaming:

http://ec.europa.eu/research/environment/index_en.cfm?pg=events

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics