EURORECERCA NÚM 1054 Data: 12 de novembre de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Congrés per a establir les prioritats de recerca en TIC per a l'accessibilitat

cardiac eu

El projecte CARDIAC, amb finançament del Setè Programa marc europeu, té com a missió la creació d'una plataforma per a reunir els diferents agents relacionats amb les TIC accessibles i per a l'accessibilitat, amb l'objectiu d'identificar les llacunes existents en R+D i dissenyar un full de ruta de recerca en aquest camp.

En aquest sentit, CARDIAC està organitzant un congrés per a treballar cap al consens i establir les prioritats per a la recerca futura en àrees com ara els serveis de xarxa (xarxes socials, sistemes intel·ligents col·lectius, realitat augmentada, computació en núvol, serveis de localització avançats i entorns intel·ligents), així com noves interfícies d'usuari i transferència de tecnologia.

El congrés tindrà lloc el proper 22 de gener de 2013 a l'IET de Londres. Tota la informació sobre l'esdeveniment està al web del projecte, en l'enllaç següent: http://www.cardiac-eu.org/about/conference.htm

Accessible ICT:
Priorities for Future Research on Accessible Information and Communication Technology Systems and Services

22 January 2013

Institution of Engineering and Technology, 2 Savoy Place, London WC2R 0BL

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics