EURORECERCA NÚM 1063 Data: 3 de desembre de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria en el camp dels Sistemes d'Informació Fluvial (RIS) de la Xarxa Europea de Transport

ec logo

L'Agència Executiva TEN-T (Trans-European Transport Network) de la Comissió Europea ha publicat, amb data 28 de novembre de 2012, una convocatòria per a projectes d'interès comú en el camp dels Sistemes d'Informació Fluvial (RIS) relativa al Programa Plurianual 2012.

A continuació incloem les dades bàsiques de la convocatòria. La informació completa es pot consultar en l'enllaç següent:

http://tentea.ec.europa.eu/en/apply_for_funding/follow_the_funding_process/2012_map_ris_call.htm

Títol de la convocatòria

Multi-Annual programme: River Information Services (2012 MAP-RIS Call)

Calls for proposals for projects of common interest in the field of the trans-European transport network under the Multi-annual Work Programme 2012 as amended. Projects in the field of River Information Services (RIS)

Temes de la convocatòria

L'objectiu de la convocatòria és fomentar el desplegament de la "Infraestructura Intel·ligent RIS", tot reflectant una implementació europea i harmonitzada dels Serveis d'Informació Fluvial (RIS), regulats per la Directiva 2005/44/EC, que defineix les normes vinculants per a la comunicació de dades i l'equipament de RIS, així com el nivell mínim de serveis RIS per a futures implementacions.

Pressupost

El pressupost indicatiu per a aquesta convocatòria és de 10 milions d'euros.

Cofinançament

La contribució de la Unió Europea no pot sobrepassar els percentatges següents:

  • estudis: un màxim del 50% dels costos elegibles,
  • treballs per als projectes prioritaris: un màxim del 20% dels costos elegibles,
  • treballs per als sectors fronterers dels projectes prioritaris: un màxim del 30% dels costos elegibles, sempre que els estats membres involucrats hagen donat a la Comissió totes les garanties necessàries respecte a la viabilitat financera del projecte i el calendari per a dur-lo a terme.

Data límit i presentació de sol·licituds

Les sol·licituds s'han de presentar en línia davant l'Agència Executiva TEN-T mitjançant l'eina de presentació electrònica TENtec i també per correu postal o lliurament en mà a l'adreça indicada a la convocatòria. La data límit és el 28 de febrer de 2013 a les 16 h. (hora local de Brussel·les).

Actualització 24/01/2013: La data límit de presentació de propostes ha sigut ajornada al 26 de març de 2013.

Documentació rellevant

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTRANSPORT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTRANSPORT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTRANSPORT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics