EURORECERCA NÚM 1064 Data: 3 de desembre de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria en el camp de la Gestió del Tràfic Aeri (ATM) de la Xarxa Europea de Transport

ec logo

L'Agència Executiva TEN-T (Trans-European Transport Network) de la Comissió Europea ha publicat, amb data 28 de novembre de 2012, una convocatòria per a projectes d'interès comú en el camp de la Gestió del Tràfic Aeri (ATM)relativa al Programa Plurianual 2012.

A continuació incloem les dades bàsiques de la convocatòria. La informació completa es pot consultar en l'enllaç següent:

http://tentea.ec.europa.eu/en/apply_for_funding/follow_the_funding_process/2012_map_atm_call.htm

Títol de la convocatòria

Multi-Annual programme: Air Traffic Management (2012 MAP-ATM Call)

Calls for proposals for projects of common interest in the field of the trans-European transport network under the Multi-annual Work Programme 2012 as amended. Projects in the field of Air Traffic Management (ATM).

Temes de la convocatòria

L'objectiu de la convocatòria és implementar el Cel Únic Europeu i els objectius de modernització de la gestió del tràfic aeri. Aquests objectius es centren, d'una banda, en la reestructuració de l'espai aeri europeu i la manera com s'organitza i es gestiona, i de l'altra, en la implementació de les tecnologies i procediments per a modernitzar el sistema ATM europeu (programa SESAR).

Pressupost

El pressupost indicatiu per a aquesta convocatòria és de 50 milions d'euros.

Cofinançament

La contribució de la Unió Europea no pot sobrepassar els percentatges següents:

  • estudis: un màxim del 50% dels costos elegibles,
  • treballs per als projectes prioritaris: un màxim del 20% dels costos elegibles,
  • treballs per als sectors fronterers dels projectes prioritaris: un màxim del 30% dels costos elegibles, sempre que els estats membres involucrats hagen donat a la Comissió totes les garanties necessàries respecte a la viabilitat financera del projecte i el calendari per a dur-lo a terme.
  • sistemes de gestió del tràfic per carretera, ferroviari, aeri, marítim, coster i de navegació interior, i ITS (tot incloent-hi EETS): un màxim del 20% dels costos elegibles.

Data límit i presentació de sol·licituds

Les sol·licituds s'han de presentar en línia davant l'Agència Executiva TEN-T mitjançant l'eina de presentació electrònica TENtec i també per correu postal o lliurament en mà a l'adreça indicada a la convocatòria. La data límit és el 28 de febrer de 2013 a les 16 h. (hora local de Brussel·les).

Actualització 24/01/2013: La data límit de presentació de propostes ha sigut ajornada al 26 de març de 2013.

Documentació rellevant

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTRANSPORT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTRANSPORT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTRANSPORT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics