EURORECERCA NÚM 897 Data: 30 de gener de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Preanunci convocatòria del programa Vida Quotidiana Assistida per l'Entorn


 

La Comissió Europea ha publicat un preanunci de la cinquena convocatòria del programa Vida Quotidiana Assistida per l'Entorn (Ambient Assisted Living, AAL). Aquest programa conjunt té per objectiu el desenvolupament de solucions basades en les tecnologies de la informació i la comunicació, que permeten a la gent gran continuar duent a terme les seues activitats diàries a casa. La cinquena convocatòria, que es publicarà a finals de febrer de 2012, inclourà també el desenvolupament de solucions basades en les TIC que donen suport als cuidadors de la gent gran.

 

 

Hi haurà una jornada informativa a Brussel·les el 13 de març de 2012. Les persones interessades en participar-hi, poden enviar un correu electrònic a Jacqueline Teller abans del 24 de febrer.

 

El personal investigador de la Universitat de València amb interès per presentar una proposta de projecte, pot contactar amb nosaltres a l'adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics