EURORECERCA NÚM 899 Data: 31 de gener de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Preanunci convocatòria ICT-AGRI


 

La xarxa de l'espai europeu de recerca (ERA-net) ICT-AGRI ha fet públic un preanunci sobre la segona convocatòria de projectes de recerca en el camp de les TIC i robòtica per a l'agricultura i qüestions mediambientals. La convocatòria obrirà el termini de presentació de prepropostes el proper mes de març de 2012, i tancarà el termini al mes d'abril. Els candidats que superen la fase de prepropostes seran invitats a presentar la proposta completa, que s’haurà de sotmetre a una revisió d’experts.

 

 

La segona convocatòria d'ICT-AGRI per a projectes transnacionals té com a objectiu millorar l'ús de les TIC i l'automatització per a un aprofitament sostenible dels recursos naturals, així com la reducció de la petjada mediambiental a l'agricultura i l'adaptació al canvi climàtic, tot mitigant els seus efectes; al mateix temps, els projectes contribuiran a assegurar el subministrament alimentari, la qualitat i seguretat dels aliments, l'economia agrícola, les condicions de treball i el benestar animal.

 

 

Els projectes, d'una durada de fins a 36 mesos, han d'incloure socis d'almenys tres països dels què participen a aquesta xarxa (podeu consultar la llista de països a http://db-ictagri.eu/ict-agri/content/consortium.php). Els investigadors i les investigadores pertanyents a organismes d'altres països poden formar part del consorci, però han de proporcionar el seu propi finançament per al projecte.

 

 

Hi ha disponible una eina de cerca de socis en línia i informació sobre els projectes en marxa a l'adreça http://db-ictagri.eu/usr/Home.php

 

 

Podeu consultar el text complet del preanunci al web http://db-ictagri.eu/ict-agri/files/ICT-AGRI_Newsletter_7.pdf

 

 

El personal investigador de la Universitat de València amb interès per aquesta convocatòria, pot contactar-nos a la nostra adreça electrònica operuv@uv.es, telèfon 96-3983621.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics