EURORECERCA NÚM 913 Data: 01 de març de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Ajudes del Ministeri per a la preparació de projectes europeus


El Ministeri d'Economia i Competitivitat, dins la convocatòria per a l'any 2012 d'ajudes corresponents al Subprograma de Projectes d'Investigació Fonamental Orientada als Recursos i Tecnologies Agràries en coordinació amb les comunitats autònomes i d'Accions Complementàries (resolució del 06/02/2012, BOE nº 52 del 01/03/2012) estableix les ajudes per a la preparació de propostes de projectes europeus en el subprograma següent:

Subprograma de projectes d'investigació fonamental orientada als recursos i tecnologies agràries en coordinació amb les Comunitats Autònomes i d'accions complementàries (títol II de la convocatòria)

Accions complementàries de tipus A: actuacions per a fomentar la participació espanyola en programes internacionals, amb especial referència al Programa Marc de la UE. L'objectiu és fomentar la col·laboració i cooperació dels grups de recerca espanyols amb grups d'altres països, així com concórrer als fons dels programes internacionals, tot finançant actuacions relacionades amb la cerca de socis d'altres països i amb la preparació de propostes de sol·licituds del Setè Programa Marc.

Termini de presentació de sol·licituds: del 2 de març de 2012 al 31 d'octubre de 2012.

Text complet de la convocatòria:
http://boe.es/boe/dias/2012/03/01/pdfs/BOE-A-2012-2941.pdf

**Més informació i presentació de sol·licituds en aquest enllaç de l'Institut Nacional d'Investigació i Tecnologia Agrària i Alimentària.

A data de hui (1 de març de 2012) encara no s’ha publicat la convocatòria corresponent a l’any 2012 de les ajudes per a la realització d’accions complementàries dels projectes d’investigació fonamental no orientada, on els darrers anys es publicaven les ajudes per a la preparació de propostes de projectes europeus.

Ajudes de la Universitat de València

El Vicerectorat d'Investigació i Política Científica de la Universitat de València publica anualment una convocatòria d'ajudes per a l'elaboració de projectes europeus. Aquesta convocatòria està oberta tot l'any, fins on arriben les disponibilitats pressupostàries.

**Més informació en aquest enllaç: http://webasp.uv.es/convo/convos/AjudesProeuropeus12.html

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics