EURORECERCA NÚM 915 Data: 6 de març de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Jornada informativa sobre Future Internet Core Platform


 

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI), punt de contacte nacional per al tema "ICT" del Setè Programa Marc de recerca europeu, ha organitzat una jornada informativa sobre la primera convocatòria oberta de l'associació pública i privada (public private partnership, PPP) per a l'Internet del Futur, participada per la Comissió Europea, anomenada FI-WARE (Future Internet Core Platform).

 

El punt de contacte nacional recomana la participació en aquesta jornada:

Esta jornada informativa servirá de referente, no sólo para abordar el detalle de esta primera Convocatoria Abierta de FI-WARE, sino también como una oportunidad para conocer en profundidad esta PPP y las oportunidades presentes y futuras de participación en la Future Internet Core Platform.


Esta primera Open Call de FI-WARE es una oportunidad para involucrarse en este proyecto, si bien se abordarán otras modalidades de colaboración a esta plataforma (dos Open Calls más en el futuro, colaboración desde los use cases, con su segunda Call en octubre de 2012). Recordad, además, que la plataforma está abierta a que las empresas colaboren a través del mecanismo Open Innovation Lab próximamente.

 

La jornada se celebrarà a la seu del CDTI (Madrid) el 20 de març de 2012. El programa i la inscripció en línia (gratuïta) estan disponibles en aquest enllaç.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics