EURORECERCA NÚM 917 Data: 7 de març de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Jornada a Brussel·les sobre la propera convocatòria 2013 de Salut 7PM


 

El proper mes de juny es publicarà la darrera convocatòria per a projectes de recerca del tema "Salut" sota el Setè Programa Marc europeu, abans de la posada en marxa del futur programa, anomenat Horitzó 2020 (2014-2020).

 

Amb l'objectiu d'assessorar els participants potencials d'aquesta convocatòria, la Comissió Europea celebrarà a Brussel·les una jornada informativa el 29 de maig, seguit d' un esdeveniment per a trobar socis el dia 30 de maig.

 

La jornada oferirà la possibilitat d'obtenir informació essencial abans de la publicació de les àrees concretes de recerca, a més d'assessorament sobre com preparar una proposta de projecte amb èxit. De manera addicional, l'esdeveniment per a trobar socis facilitarà la formació de consorcis, necessària per a participar a la convocatòria.

 

Les persones interessades poden trobar tota la informació sobre aquests esdeveniments en l'enllaç següent:

http://ec.europa.eu/research/health/events-14_en.html

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics