EURORECERCA NÚM 941 Data: 18 d'abril de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Jornada informativa a Madrid per a presentar la convocatòria 2013 de KBBE 7PM


 

El punt de contacte nacional per al tema "Alimentació, agricultura i pesca, i biotecnologia" (KBBE) del Setè Programa Marc europeu de recerca, pertanyent al Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), organitza una jornada informativa per a presentar la convocatòria FP7-KBBE-2013-7, l'obertura de la qual està prevista per al 10 de juliol de 2012, amb tancament del termini el 5 de febrer de 2013.

 

La jornada se celebrarà l'11 de maig de 2012 a la seu del CDTI (Madrid) i participarà, entre d'altres, Garbiñe Guiu, de la Unitat de Biotecnologia de la Comissió Europea (DG Recerca i Innovació), a més d'investigadors i empreses que contaran les seues experiències d'èxit en convocatòries anteriors.

 

Hi haurà la possibilitat de revisió de propostes de projectes mitjançant reunions bilaterals amb personal de la Comissió Europea i del CDTI, per a la qual cosa cal enviar un correu electrònic abans del 6 de maig a l'adreça marta.conde@cdti.es, tot incloent un resum detallat de la proposta, amb la descripció dels objectius, composició del consorci, paquets de treball, lliurables i pressupost aproximat.

 

Les persones interessades a participar a la jornada poden consultar el programa i realitzar la inscripció en línia mitjançant aquest enllaç. La inscripció es tancarà el 9 de maig, o abans si es completa la capacitat de la sala.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROAGROBIO (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROAGROBIO Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROAGROBIO.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics