EURORECERCA NÚM 944 Data: 20 d'abril de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria d'ESPON


El programa ESPON 2013 (European Spatial Planning Observation Network) ha publicat una convocatòria de propostes el 18 d'abril de 2012, per a propostes d'anàlisis específiques (prioritat 2 del programa) i propostes per a la plataforma científica d'ESPON (prioritat 3). El termini acabarà el 13 de juny de 2012.

 

El personal de la Universitat de València amb interès en presentar una proposta per a aquesta convocatòria, pot contactar amb nosaltres a la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621.

ESPON fou establert per donar suport al desenvolupament de polítiques i a la construcció d'una comunitat científica europea en el camp del desenvolupament territorial. N'és l'objectiu principal incrementar el coneixement general sobre estructures territorials, tendències i impactes de les polítiques a la Unió Europea.

 

Els projectes d'anàlisis específiques donen suport a la utilització dels resultats existents del programa ESPON, en combinació amb diferents grups d'agents involucrats que participen activament en la implementació del projecte. Les anàlisis específiques contribueixen a que els agents amplien els seus coneixements sobre el territori, proporcionant-los un context ampli, tot ajudant a comparar-lo amb altres territoris, regions i ciutats, i, per tant, donant una perspectiva europea a les seues reflexions sobre el desenvolupament territorial.

 

Per altra banda, la plataforma científica d'ESPON representa un element central en la generació de la Base de Coneixement del programa ESPON. Els projectes d'aquesta prioritat contribuiran amb dades i metodologies sòlides a augmentar la qualitat científica dels processos de desenvolupament polític; a més, contribuiran a la creació de bases de dades europees, indicadors i eines que constitueixen els fonaments de la comunitat investigadora en el camp de la ciència territorial europea.

 

La convocatòria inclou els temes següents:

Prioritat 2: anàlisis específiques

1. North Sea - Spreading Transnational Results (pressupost: 340.000 euros).

Prioritat 3: Plataformes/eines científiques

1. European Territorial Monitoring System (pressupost: 598.000 euros)

2. Detecting Territorial Potential and Challenges (pressupost: 350.000 euros)

3. European Urban Benchmarking Web Tool (pressupost: 200.000 euros)

 

Jornada informativa sobre ESPON el 10 de maig de 2012 a Brussel·les

Com us vam avançar a l'Eurorecerca 911 del 23 de febrer, els beneficiaris potencials de la convocatòria d'ESPON poden aprofitar la jornada informativa que se celebrarà el 10 de maig a Brussel·les per a obtenir informació sobre les oportunitats de finançament i trobar possibles socis de projecte. La data límit per a la inscripció a la jornada és el 26 d'abril de 2012 a les 15.00 h.

Inscripció: http://ww.espon.eu/main/Menu_Events/Menu_InfoDays/form_infoday120510.html

 

ESPON Partner Café i grup a LinkedIn

Els científics i experts que cerquen socis per a preparar una proposta poden visitar el Partner Café i consultar la informació disponible sobre els grups de recerca i organismes que volen participar al programa. Hi ha també un grup a LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/espon

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics