EURORECERCA NÚM 956 Data: 7 de maig de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Jornada Ciència en Societat 2013 7PM


 

El 22 de maig de 2012 se celebrarà a la Universitat Autònoma de Madrid (UAM) la jornada de presentació del programa Ciència en Societat del Setè Programa Marc europeu de recerca. La jornada està organitzada pel Ministeri d'Economia i Competitivitat, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), l'Institut de Salut Carles III (ISCIII) i la UAM.

 

La jornada comptarà amb la participació, entre d'altres, de Rocío Castrillo, de la FECYT, punt de contacte nacional per a Ciència en Societat, i Gonzalo Arévalo, de l'ISCIII, punt de contacte nacional per a assumptes legals i financers. A més de conèixer d'avantmà la convocatòria 2013 de Ciència en Societat, la publicació de la qual està prevista per al proper mes de juliol, els participants tenen la possibilitat de mantenir reunions bilaterals amb els punts nacionals de contacte que hi participen.

 

Els objectius de Ciència en Societat són els següents:

  • Millorar els sistemes de governança de la recerca i la innovació.
  • Reforçar i millorar el sistema científic europeu.
  • Augmentar la implicació en R+D de la societat en general.
  • Reflexionar sobre la ciència i la tecnologia, tot incloent-hi les qüestions ètiques.
  • Promoure la investigació de gènere.
  • Promoure la educació científica.
  • Millorar els mecanismes de divulgació de la ciència i millorar la comunicació entre el món científic i altres col·lectius.

 

El programa de la jornada, així com la inscripció, estan disponibles al web següent:

http://www.oficinaeuropea.es/programa-marco/capacidades/ciencia-en-sociedad/eventos/jornada-ciencia-en-sociedad-convocatorias-2013

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics