EURORECERCA NÚM 957 Data: 7 de maig de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Document orientatiu sobre el programa de treball 2013 d'Energia 7PM


La Comissió Europea ha publicat un document orientatiu sobre el programa de treball 2013 del tema "Energia" del Setè Programa Marc europeu d'R+D, amb l'objectiu d'oferir informació sobre les línies principals de recerca als participants potencials de les convocatòries.

 

El personal investigador de la Universitat de València amb interès per presentar una proposta de projecte europeu per a alguna d'aquestes línies de recerca, pot contactar amb Angeles Sanchis a l'adreça operuv@uv.es.

 

Es tracta d'un document de treball que es fa públic abans de l'aprovació oficial del programa de treball per a l'any 2013, per la qual cosa la informació continguda pot modificar-se al programa de treball definitiu, la publicació del qual està prevista per al mes de juliol d'enguany.

 

El document es pot descarregar d'aquest enllaç.

 

Jornada de socis

Al web de B2Match hi ha programada una jornada el 5 de juliol de 2012 a Brussel·les per a trobar socis potencials per a la convocatòria d'Energia 2013, com a esdeveniment complementari a la jornada informativa sobre aquest tema organitzada per la Comissió Europea, anunciada per al 4 de juliol, però sobre la que encara no hi ha informació concreta.

 

La inscripció per a la jornada de socis està oberta al web de B2Match:

http://www.b2match.com/energycall2013/pages/home

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROENERGIA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROENERGIA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROENERGIA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics