EURORECERCA NÚM 965 Data: 18 de maig de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Jornada a València sobre la propera convocatòria de Transport 7PM


L'Oficina de Projectes Empresarials d'R+D+i de la Comunitat Valenciana (OPIDI-CV) organitza conjuntament amb l'Institut de la Petita i Mitjana Indústria de la Generalitat Valenciana (IMPIVA) i el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) una jornada informativa sobre la propera convocatòria del tema "Transport (aeronàutica inclosa)" del Setè Programa Marc europeu, la publicació de la qual està prevista per al mes de juliol d'enguany, així com les convocatòries del Programa de Competitivitat i Innovació (CIP), el futur Horitzó 2020 i els propis programes del CDTI.

 

La jornada se celebrarà el 14 de juny de 2012 al Centre Rector del Parc Tecnològic de Paterna (València).

 

Paral·lelament a la jornada, tindran lloc les entrevistes amb els experts del CDTI / OPIDI-CV per a la revisió de propostes de projectes, així com el market place amb SEIMED per a la cerca de socis i la creació de consorcis per a projectes europeus.

 

Tota la informació sobre aquesta jornada es troba al web de l'OPIDI-CV en l'enllaç següent:

http://opidi-cv.gva.es/noticias.php?id=20120517

Programa i inscripció (gratuïta): http://opidi-cv.gva.es/eventos/jornadas/

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTRANSPORT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTRANSPORT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTRANSPORT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics