EURORECERCA NÚM 970 Data: 18 de maig de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Jornada a València sobre la propera convocatòria d'ICT 7PM


L'Oficina de Projectes Empresarials d'R+D+i de la Comunitat Valenciana (OPIDI-CV) organitza conjuntament amb l'Institut de la Petita i Mitjana Indústria de la Generalitat Valenciana (IMPIVA) i el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) una jornada informativa sobre la propera convocatòria del tema "Tecnologies de la informació i de la comunicació" (ICT) del Setè Programa Marc europeu, la publicació de la qual està prevista per al mes de juliol d'enguany, així com les convocatòries del Programa de Competitivitat i Innovació (CIP), el futur Horitzó 2020 i els propis programes del CDTI.

 

La jornada se celebrarà el 3 de juliol de 2012 al Centre Rector del Parc Tecnològic de Paterna (València).

 

Paral·lelament a la jornada, tindran lloc les entrevistes amb els experts del CDTI / OPIDI-CV per a la revisió de propostes de projectes, així com el market place amb SEIMED per a la cerca de socis i la creació de consorcis per a projectes europeus.

 

Tota la informació sobre aquesta jornada es troba al web de l'OPIDI-CV en l'enllaç següent:

http://opidi-cv.gva.es/noticias.php?id=20120517

Programa i inscripció (gratuïta): http://opidi-cv.gva.es/eventos/jornadas/

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics