EURORECERCA NÚM 972 Data: 21 de maig de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Jornada: Activitats de Cooperació Internacional (INCO)


El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) ha organitzat una jornada informativa sobre la propera convocatòria de Cooperació Internacional (INCO), pertanyent al programa Capacitats del Setè Programa Marc europeu de recerca. La publicació de la convocatòria està prevista per al 10 de juliol d'enguany, amb tancament del termini de presentació de sol·licituds el 18 de desembre de 2012.

 

Els objectius del programa INCO inclouen:

  • promoure la competitivitat europea mitjançant col·laboracions estratègiques amb països de fora de la UE en àrees científiques determinades;
  • incrementar la producció de coneixement i excel·lència científica, tot ajudant les universitats i centres de recerca europeus a establir contactes amb socis de tercers països;
  • estudiar els problemes específics als que s'enfronten els tercers països, o que tenen un caràcter global, sobre la base de l'interès i benefici mutu.

Mitjançant els projectes finançats al programa INCO, la Unió Europea ha establert col·laboracions amb 148 països de tot el món, pertanyents a les regions següents: Àfrica, Carib, Pacífic (ACP), Àsia, Amèrica Llatina, Mediterrani, zona oest dels Balcans, Europa de l'Est i Àsia Central.

 

La jornada informativa sobre aquest programa tindrà lloc a la seu del CDTI (Madrid) el 13 de juny de 2012, i comptarà amb la participació, entre altres, de Beatriz Torralba, experta en INCO, que donarà les claus per a la presentació de propostes i els objectius polítics de la UE per àrees geogràfiques; a més d'Almudena Carrero (representant espanyola al Comitè d'INCO) i Esperanza Martín ( punt de contacte nacional d'INCO).

 

Els participants de la jornada que ho sol·liciten, poden mantenir una reunió bilateral amb els ponents per a la revisió de la seua proposta de projecte.

 

El programa de la jornada i formulari d'inscripció estan disponibles en l'enllaç següent:

http://www.cdti.es/index.asp?TR=A&IDR=1&iddocumento=3490

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics