EURORECERCA NÚM 978 Data: 1 de juny de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Jornada informativa nacional sobre les convocatòries de Medi ambient 7PM


El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) celebrarà a Madrid el 18 de juny de 2012 la jornada informativa nacional sobre el programa de treball 2013 i les convocatòries del tema "Medi ambient (inclòs el canvi climàtic)" del Setè Programa Marc europeu de recerca. Les convocatòries obriran el termini de presentació de propostes cap al 10 de juliol de 2012. Es pot consultar un document orientatiu sobre les línies de recerca que inclourà la convocatòria en aquest enllaç.

 

A la jornada participarà José María Jiménez Mingo, Scientific Officer de la DG de Recerca i Innovació de la Comissió Europea, a més dels punts de contacte nacionals de les temàtiques relacionades amb aquesta convocatòria.

 

La jornada ofereix la possibilitat de revisió de propostes per als participants que així ho sol·liciten a la inscripció. Per a això, cal omplir i enviar la fitxa de revisió abans de l'11 de juny de 2012.

 

Tota la informació sobre aquesta jornada es troba al web del CDTI en aquest enllaç.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics