EURORECERCA NÚM 982 Data: 6 de juny de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Seminari Oportunitats de finançament per al sector energètic amb programes de la UE


L'Associació Valenciana d'Empreses del Sector de l'Energia (AVAESEN) organitza aquest seminari amb l'objectiu d'explicar les principals línies de finançament de la Unió Europea per al sector energètic, i centrat en els programes específics i el seu mecanisme de funcionament.

 

La jornada se celebrarà el 14 de juny de 2012 al Centre Cultural Bancaixa de la plaça de Tetuan de València, i finalitzarà amb un fòrum d'idees sobre projectes energètics, amb l'objectiu d'impulsar-les en el marc de les iniciatives cofinançades per la Unió Europea. El fòrum és de portes obertes i tindrà un enfocament empresarial i intersectorial.

 

Degut a la capacitat limitada de la sala, cal confirmar la participació a la jornada mitjançant l'adreça electrònica info@avaesen.es o el telèfon 96 136 66 79. El programa es pot consultar en el web http://ite.es/

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROENERGIA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROENERGIA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROENERGIA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics