EURORECERCA NÚM 988 Data: 15 de juny de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Jornada a Brussel·les sobre les convocatòries de nanomaterials


El punt de contacte nacional per al tema "Nanociències, nanotecnologies, materials i noves tecnologies de la producció" (NMP) del Setè Programa Marc europeu de recerca ens comunica que la Unitat de Nanotecnologia i Nanociències de la DG de Recerca i Innovació de la Comissió Europea celebrarà una jornada el proper 29 de juny de 2012 a Brussel·les.

 

La jornada estarà dedicada als temes que figuren avall, pertanyents al Programa de Treball 2013 de recerca europea en NMP, i per als que només es seleccionarà una proposta de projecte per tema. El programa de treball no es publicarà fins al proper mes de juliol, però podeu consultar en aquest enllaç un document orientatiu sobre aquests temes i les línies de recerca que hi inclourà.

 

09:30-13:00

NMP.2013.1.3-2: Nanomaterials safety assessment: Ontology, database(s) for modelling and risk assessment

NMP.2013.1.3-3: Development of a systematic framework for naming and assessing safety of the next generations of nanomaterials being developed for industrial applications.

 

14:00-16:30

NMP.2013.1.4-3: Development of methods and standards supporting the implementation of the Commission recommendation for a definition of nanomaterial.

 

Cadascú dels temes serà presentat per personal de la Comissió Europea i posteriorment hi haurà un debat sobre el tema en qüestió. Els participants que ho sol·liciten poden fer una presentació breu (màxim 10 minuts) sobre les necessitats de recerca i sense contenir informació confidencial. Les presentacions s'han d'enviar a Caroline Delattre (Caroline.Delattre@ec.europa.eu) per tal d'obtenir la confirmació de la Comissió.

 

La participació a la jornada és gratuïta amb places limitades. Cal fer la inscripció enviant un correu electrònic a l'adreça Caroline.Delattre@ec.europa.eu.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURONANOS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURONANOS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURONANOS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics