EURORECERCA NÚM 1079 Data: 8 de gener de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria del programa europeu Joventut en acció

youth in action

El programa europeu Joventut en Acció té obert el termini de presentació de propostes per a la convocatòria EAC/S01/13, publicada al DOUE C 398/33 del 22 de desembre de 2012.

El personal de la Universitat de València interessat a presentar una sol·licitud de subvenció per a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621.

 

Trobareu les dades bàsiques d'aquesta convocatòria més avall. La informació completa està disponible per mitjà de l'enllaç següent: http://eacea.ec.europa.eu/youth/funding/2013/index_en.php

 

Temes convocats i pressupost del programa per a cada tipus d'acció

Acció 1: La joventut amb Europa

  • Subacció 1.1. Intercanvis de joves (fins a quinze mesos de durada): Aquests intercanvis ofereixen a grups de joves provinents de diferents països la possibilitat de trobar-se i de conèixer millor les seues cultures respectives. Els grups planifiquen junts els intercanvis entorn d'un tema d'interès mutu.
    Pressupost: 39.691.270 euros.
  • Subacció 1.2. Iniciatives de joves (entre tres i díhuit mesos de durada): Les iniciatives de joves donen suport a projectes de grups definits a escala local, regional i nacional. Donen suport també a la formació de xarxes entre projectes similars de diferents països, amb l'objectiu de reforçar la seua dimensió europea i de millorar la cooperació i l'intercanvi d'experiències entre els joves.
    Pressupost: 14.794.500 euros.
  • Subacció 1.3. Projectes de democràcia de joves (entre tres i díhuit mesos de durada): Els projectes de democràcia de joves promouen la participació dels joves a la vida democràtica de la seua comunitat a escala local, regional, nacional i internacional.
    Pressupost: 9.151.000 euros.

Acció 2: Servei Voluntari Europeu

Aquesta acció promou la participació dels joves a diferents activitats voluntàries, tant dins com fora de la Unió Europea. En el marc d'aquesta acció, els joves participen, individualment o en grup, a activitats voluntàries no remunerades a l'estranger (fins a vint-i-quatre mesos de durada). Pressupost: 70.156.580 euros.

Acció 3: La joventut al món

  • Subacció 3.1. Cooperació amb els països veïns de la Unió Europea (fins a quinze mesos de durada): Aquesta subacció dona suport a projectes amb països socis veïns, com ara intercanvis de joves i projectes de formació i creació de xarxes en l'àmbit de la joventut. Pressupost: 14.082.560 euros.

Acció 4: Sistemes de suport a la joventut

  • Subacció 4.3. Formació i establiment de xarxes entre agents actius en l'àmbit de la joventut i organitzacions juvenils (entre tes i díhuit mesos de durada): Aquesta subacció promou en especial l'intercanvi d'experiències, coneixements i bones pràctiques, així com activitats que poden donar origen a projectes, associacions i xarxes de qualitat de llarga durada. Pressupost: 21.749.750 euros.

Acció 5: Suport a la cooperació europea en l'àmbit de la joventut

  • Subacció 5.1. Encontres entre els joves i els responsables de les polítiques de joventut (entre tres i nou mesos de durada): Aquesta subacció dona suport a la cooperació, la celebració de seminaris i el diàleg estructurat entre els joves, les persones que treballen al sector de la joventut i els responsables de la política de joventut. Pressupost: 9.539.340 euros

 

Durada dels projectes

La durada dels projectes depén del tipus d'acció. Per a les subaccions 1.2, 1.3, 4.3 i 5.1, la durada serà d'entre 3 i 18 mesos; per a les subaccions 1.1 i 3.1, de màxim 15 mesos; i per a l'acció 2, de 24 mesos com a màxim.

 

Països participants a la convocatòria

L’admissibilitat dels països es defineix específicament per a cada subacció del programa (cal consultar la Guia del Programa). En general, el programa està obert a la participació dels estats membres de la UE, Islàndia, Liechtenstein, Noruega, Turquia, Croàcia, Suïssa i tercers països que hagen signat acords pertinents en l’àmbit de la joventut.

 

Consorci

La formació mínima dels consorcis es defineix específicament per a cada subacció del programa (cal consultar la Guia del Programa).

 

Cofinançament

Els diferents esquemes de finançament emprats per aquest programa es defineixen específicament per a cada subacció i també per als diferents tipus de despeses del projecte (cal consultar la Guia del Programa).

Final del termini i presentació de sol·licituds

Depenent del tipus d'acció, i del tipus d'entitat que presenta la sol·licitud, les propostes es presenten bé davant l'agència nacional pertinent, o bé davant l'agència executiva europea EACEA. La informació concreta per a cada subacció es troba a la Guia del Programa.

 

Els terminis de presentació de propostes són els que s'indiquen a continuació.

 

Per als projectes que es presenten davant una agència nacional:

  • projectes que comencen entre l'1 de maig i el 31 d'octubre: data límit 1 de febrer de 2013.
  • projectes que comencen entre l'1 d'agost i el 31 de gener: data límit 1 de maig de 2013.
  • projectes que comencen entre l'1 de gener i el 30 de juny: data límit 1 d'octubre de 2013.

Per als projectes que es presenten davant l'EACEA:

  • projectes que comencen entre l'1 d'agost i el 31 de desembre: data límit 1 de febrer de 2013.
  • projectes que comencen entre l'1 de desembre i el 30 d'abril: data límit 3 de juny de 2013.
  • projectes que comencen entre l'1 de març i el 31 de juliol: data límit 3 de setembre de 2013.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics