EURORECERCA NÚM 1087 Data: 7 de febrer de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Pla de ciberseguretat de la UE

innovation union

 

La Comissió Europea ha fet pública hui, 7 de febrer de 2013, la seua estratègia de ciberseguretat, juntament amb una proposta de directiva de la Comissió sobre la seguretat de les xarxes i de la informació (SRI).

 

L'estratègia articula la visió de la UE sobre la ciberseguretat en torn a cinc prioritats:

  1. la ciberresiliència;
  2. la reducció dràstica de la delinqüència en la xarxa;
  3. el desenvolupament d'una política de ciberdefensa i de les capacitats corresponents en l'àmbit de la Política Comú de Seguretat i Defensa (PCSD);
  4. el desenvolupament dels recursos industrials i tecnològics necessaris en matèria de ciberseguretat;
  5. l'establiment d'una política internacional coherent del ciberespai a la Unió Europea i la promoció dels valors europeus essencials.

 

El comunicat de premsa "Plan de ciberseguridad de la UE para proteger una red abierta plena de libertad y de oportunidades en línea", a més de documentació relacionada amb la ciberseguretat europea, està disponible en castellà en l'enllaç següent: http://europa.eu/rapid/press-release_IP-13-94_es.htm

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSEGURETAT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSEGURETAT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSEGURETAT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics