EURORECERCA NÚM 1090 Data: 19 de febrer de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Premi Europeu BEI

bei

 

El Banc Europeu d'Inversions (BEI) ha publicat per primera vegada una convocatòria per atorgar un premi a la recerca econòmica i social, dotat amb 40.000 euros en la modalitat "Guardó per contribució excepcional" i 25.000 euros en la modalitat "Premi al jove economista".

 

 

El premi BEI es concedirà anualment. Enguany el tema n'és "Creixement, ocupació i convergència — Aplicacions a la Unió Europea", i es poden presentar investigadores i investigadors que hagen fet contribucions rellevants en les àrees abastades pel tema esmentat.

Les candidatures es poden presentar fins al 15 d'abril de 2013. Les bases del premi, així com l'eina de presentació de candidatures en línia, es troben al web http://institute.eib.org/programmes/knowledge-2/eib-prize/

 

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics